Maxi Pet deschide primul magazin la Târgu Mureș, în urma unei investiții de peste 200.000 euro

În data de 17 februarie, Maxi Pet deschide primul magazin la Târgu Mureș, al nouălea din rețeaua sa, în urma unei investiții de 200 000 de euro. Magazinul Maxi Pet Târgu Mureș este situat în Retail Park Doja din str. Gheorghe Doja 64-68 și va avea program zilnic între orele 09:00 și 21:00.

Compania a anunțat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2022 comparativ cu anul anterior, precum și planuri de dezvoltare care prevăd extinderea rețelei naționale de magazine cu încă șapte unități în 2023.

„Ne vom asigura că fiecare iubitor de animale care ne calcă pragul va fi mulțumit de serviciile și produsele noastre. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipele magazinelor Maxi Pet au competențele necesare pentru a-i susține pe proprietarii de animale, astfel încât aceștia să facă cele mai potrivite alegeri pentru binele acestora”, spune Ioana Mărgărit, Store Manager Maxi Pet Târgu Mureș.

Magazinul Maxi Pet Doja oferă hrană și recompense, jucării și accesorii, serviciul de click & collect și un centru nutrițional axat pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie, oferind sfaturi de specialitate cu privire la igienă și elaborând diete personalizate pentru fiecare animăluț în parte.

Cu ocazia inaugurării, în perioada 17-19 februarie, toți proprietarii de animale din zonă sunt așteptați în magazinul din Târgu Mureș cu nenumărate cadouri și surprize.

Maxi Pet, mai mult decât un pet shop: o parte din comunitatea locală

Totodată, Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicație mobilă împreună cu programul de loialitate Maxi Pet Club. Aplicația poate fi accesată pe mobil, fiind disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS, punând la dispoziția clienților oferte și cupoane de reduceri la cumpărături. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet.

„Practic, în cadrul programului de loialitate valorizăm fiecare ban cheltuit. În Maxi Pet Club se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de multe reduceri și bonusuri.” – Cornel Mocanu, Chief Operations Officer Maxi Pet România.

De asemenea, Maxi Pet este întotdeauna o componentă activă a comunității din care face parte, dedicându-se constant bunăstării animalelor și stăpânilor acestora.

„Comunitățile locale sunt organisme vii, care contribuie la bunul mers al societății, astfel încât ne implicăm din plin în activitatea lor: susținem animalele fără stăpân și campaniile de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea proprietarilor atât în locațiile noastre, cât și pe rețelele de socializare. Ne bucurăm nespus că vom deveni membri ai comunității locale din Târgu Mureș și ne vom strădui din plin să ne construim reputația în rândul stăpânilor de animale de companie din zonă”, explică, la rândul său, Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

La deschiderea din 17 februarie a magazinului din Târgu Mureș echipa din locație va fi disponibilă pentru a-i ajuta pe cei interesați să descarce și să experimenteze aplicația Maxi Pet. Prin aceasta, retailer-ul dorește să ofere și o experiență digitală ușor de utilizat, care se potrivește nevoilor proprietarilor de animale de companie, dincolo de produsele și serviciile de calitate cu care și-a obișnuit publicul în ultimii 10 ani.

Articolul precedentNestlé Global raportează o creștere organică de 8,3% în 2022
Articolul următorVinăria Rădăcini este partener al conferinței “Retail modern în Republica Moldova”
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.