Mars lansează noua gamă Orbit Pro cu 12 pastile de gumă

Mars, unul dintre cei mai importanți producători din domeniul alimentar din lume, relansează gama de gumă de mestecat cu microgranule Orbit Professional într-un format nou. Noua gamă Orbit Professional cu 12 pastile este disponibilă în magazine începând cu luna martie, la același preț cu formatul clasic de 10 pastile.

Consumatorii pot alege din cele trei sortimente – Strong Mint, Spearmint și White. Pe lângă gustul fresh mentolat, Orbit Professional își păstrează formula specială cu microgranule care oferă o senzație puternică de curațare în orice moment la zilei.
Campania de promovare pentru relansarea gamei Orbit Professional este susținută printr-un spot TV, comunicare in-store și OOH, precum și prin canale de social media și acțiuni de PR.

“Știm că românii au un pachet de Orbit preferat, si anume formatul clasic cu 10 pastile de gumă. De aceea, am decis să le oferim gama Orbit Professional în același ambalaj practic și îndrăgit”, a adăugat Radovan Veselý, Brand Manager Orbit Central Europe.

Orbit Professional nu conține zahăr și se adresează persoanelor active, preocupate de sănătatea lor, care își doresc să-și mențină igiena orală pe tot parcursul zilei, indiferent de locul în care se află sau de activitatea pe care o desfășoară.