Mars a lansat batonul Snickers Creamy în ediție limitată

Noul Snickers Creamy, ambalat la 36,5 g, în ediție limitată, este un baton cu un strat cremos ce conține arahide, caramel fin și alune proaspăt măcinate, acoperite cu un strat generos de ciocolată, iar o porție are doar 98 de calorii.

În campania de promovare pentru consumatori, derulată în perioada 25-27 noiembrie, Snickers îi invită pe consumatori în ParkLake Shopping Center (Str. Liviu Rebreanu 4, București) să își elibereze emoțiile fără teamă în camera specială anti-stres din interiorul centrului comercial.

Camera Anti-Stres este deschisă pentru public în perioada 25 – 27 Noiembrie, în intervalele: vineri: 15.00 – 21.00, sâmbătă și duminică: 13.00 – 21.00, la parterul Centrului Comercial ParkLake (Str. Liviu Rebreanu 4, București).

Mars a intrat pe piața din România în 1992. Din 2016, compania a operat pe piața din România sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care conectează piețele din Cehia, Ungaria, Cehia, Slovacia.

Cu peste 400 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

În plus, Mars operează două dintre cele mai mari fabrici ale sale din regiune. În Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă, Mars operează una dintre cele mai mari unități de producție de dulciuri fără ciocolată din întregul portofoliu al companiei, precum și un centru de dezvoltare a produselor de cofetărie.

În Ungaria, Mars operează o fabrică de hrană pentru animale de companie în regiunea Csongrád-Bokros.

Articolul precedentRomânia este reprezentată în topul Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală de Wave Studio
Articolul următorAuchan lansează berea Giuleșteana
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.