Mai este reclama – sufletul comerţului cu fructe şi legume?

O întrebare la care va pregăti un răspuns Ionuţ Parfente, Consultant Achiziţii IQ ARCONSULT, unul din vorbitorii de la RO Fruits & Vegetables Show 2019. Invitatul nostru va prezenta concluziile unei monitorizări a activităţilor promoţionale din retailul modern, în categoria de fructe şi legume proaspete, studiul realizat exclusiv pentru evenimentul organizat de Modern Buyer pe 21 Noiembrie 2019 la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti.

În prezentarea sa, Ionuţ Parfente va face o trecere în revistă a actualelor strategii şi politici promoţionale ale retailerilor din România, în categoria de fructe şi legume şi va puncta şi alte subiecte precum:

  • În ce măsură mai reprezintă promoţia în această categorie un element de diferenţiere în piaţă?
  • Cum privesc furnizorii (producatori sau distribuitori) campaniile promoţionale ale comercianţilor?
  • Care sunt costurile şi resursele investite? Care sunt efectele unei reclame bine realizate? Dar efectele uneia mai puţin reuşite?
  • Într-un cuvânt, mai este reclama în categoria de fructe şi legume o tema de actualitate în retailul din Romania?

Ionuț Parfente are o carieră în comerţul modern de circa 18 ani, lucrând în diferite departamente de achiziții în cadrul unor companii de retail. În achiziţiile de fructe şi legume are, de asemenea, o experienţă de circa 13 ani.

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industria de fructe şi legume – retaileri, producători din România şi alte pieţe eurpopene, distribuitori, importatori și furnizorii de solutii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO Fruits & Vegetables Show, ediția 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Crowne Plaza Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Pe 21 noiembrie, ne reunim să conturăm o imagine de ansamblu a pieței, să vorbim despre trenduri și bune practici și să dăm startul olimpiadei de business în retail-ului modern și HoReCa, în sectorul de legume-fructe. Și-au anunțat deja prezența mari cumpărători profesioniști din retail și HoReCa.

Vino să comunici cu toți actorii pieței! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile: participare conferință, participare conferință & cocktail! Tot pe site-ul evenimentului regăsiți detalii despre primii vorbitori confirmați, agenda și temele dezbătute.