Logisic E van Wijk a inaugurat un nou depozit in parcul P3 Bucharest

Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport si logistica, a inchiriat o suprafata de 10.180 m² spatiu de depozitare si 252 m² spatiu de birouri in noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest. Spatiul inchiriat reprezinta 75% din dimensiunea totala a depozitului.

O echipa de 40 de persoane va avea baza in acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui in medie 15.000 de paleti pe luna. Noua unitate este durabila din punct de vedere ecologic, respectand cele mai inalte standarde internationale, iar acoperisul foloseste panourile solare pentru a reduce costurile operationale.

“Pe langa inaugurarea acestei noi cladiri, sarbatorim si a 25-a aniversare in Romania si zece ani de prezenta pe piata din Bucuresti”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

Blake Horsley, Country Head P3 in Romania, adauga: „Faptul ca 75% din Depozitul 6 a fost inchiriat inainte de finalizarea acestuia arata cat de importanta este abordarea noastra. La P3 credem ca un depozit este mai mult decat o cladire, este o casa pentru o afacere si o parte integranta a succesului sau. Logistic E van Wijk este o companie importanta si suntem mandri ca ne-au ales ca parteneri”.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si logistica cu filiale in Romania, Olanda, Ucraina si Polonia. Compania a inceput in Olanda in 1949, dezvoltandu-se in Romania si, apoi, in Ucraina si Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flota de peste 350 de camioane, care acopera principalele piete din Europa si genereaza o cifra de afaceri consolidata de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk Romania are 370 de angajati, 185 de camioane Euro 5 si Euro 6, 20.000 m² de spatii de depozitare in Bucuresti, Cluj-Napoca si Arad, si certificari ISO 9001, 14001, 22000.

Localizat la numai 13 km de centrul orasului, parcul P3Bucharest este situat pe inelul de centura al orasului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucurestiului, la Aeroportul International Henri Coanda (la o distanta de 22 km) si la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi cladiri in parcul P3 Bucharest si, de asemenea, planuieste sa se extinda atat in Bucuresti, cat si in centrul si vestul tarii.