Un nou terminal cross dock a fost inaugurat de Pall-Ex la Bucuresti

Pall-Ex, reteaua de transport expres de marfa paletizata, a inaugurat oficial noul terminal cross dock de la Bucuresti. Depozitul aferent are 2100 mp la care se adauga inca o suprafata de 1500 mp, sub copertina. Aici se pot transborda cu usurinta volume aditionale de marfa.

Designul noului hub a fost proiectat pornind de la experienta anilor de operare si a fost realizat pentru a asigura o eficienta maxima. Daca pana in prezent s-a lucrat cu un numar de cinci echipamente – stivuitoare tip TFG 316 Jungheinrich si un numar mediu zilnic de 650 de paleti, odata cu deschiderea Hubului de Sud, capacitatea de transbordare poate creste cu usurinta la 1000 de paleti zilnic, in timp ce se pot incarca si descarca simultan 16 camioane.

Prin intermediul retelei Pall-Ex, marfa transportata poate beneficia de asigurare de pana la 15.000 de Euro pe palet, fara costuri suplimentare pentru client.
‘’Pall-Ex sustine inovatia si digitalizarea prin introducerea unor softuri care permit o vizibilitate crescuta a etapelor din serviciul oferit si a partidelor de marfa. Acestea sunt motive relevante pentru care beneficiem de aprecierile pozitive ale partenerilor si ale pietei.”, a declarat CEO Pall-Ex, Danor Ionescu.

Pall-Ex mizeaza in viitor pe o crestere stabila, extinderea suprafetei de depozitare, marirea portofoliului de clienti, precum si pe investitii in programe de perfectionare a angajatilor.
Planul de investitii prevede deschiderea a alte doua huburi, in timp ce operational, focusul este pe mentinerea calitatii si cresterea notorietatii brandului, pe introducerea de servicii noi pentru retaileri si producatori.