Home Garden este cel mai central magazin deschis non-stop in Cluj-Napoca

Un supermarket Home Garden cu o suprafata de peste 700 de metri patrati si program non-stop s-a deschis la Cluj, in subsolul centrului comercial Sora. Magazinul, parte din grupul Safeway International, unul dintre liderii distributiei nationale de produse alimentare și alcoolice, va oferi produse adaptate specificului sezonier, cerintelor clientilor si, prin intermediul raioanelor specializate, tendintelor in domeniu.

„Am introdus o gama de sortimente bogata, produse locale dar si internationale, printre care dulciuri din import foarte cautate precum ciocolata, multe sortimente de bauturi alcoolice pentru toate gusturile si ocaziile speciale.” a declarat Directorul de vanzari al Safeway International, Tina Bălăncan.

„Cat mai curand, intentionam amenajarea unui raion de preparate calde, produse proaspete gatite si gustoase prin care sa oferim mancare foarte buna oricand clientilor nostri.”

„O sa continuam in acest sens completarea portofoliului de servicii cu deschiderea unui raion specializat cu obiecte pentru turisti romani si straini, suveniruri si alte produse traditionale cautate de catre vizitatorii frumosului nostru oras” a adaugat Bălăncan.

Cu o prezenta pe piata produselor conservate incepand cu anul 2004, avand peste 100 de produse conservate in portofoliu, Home Garden este un important jucator in FMCG, la nivel national.