Lidl România redeschide un magazin în Adjud

Lidl Romania

Lidl va inaugura un magazin remodelat în orașul Adjud, județul Vrancea, în data de 5 decembrie. Acesta este situat pe strada Republicii, nr. 2A. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 25 de noi locuri de muncă.

Magazinul Lidl din Adjud are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și dispune de 110 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminica între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 25 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.

Astfel, noul magazin Lidl din Adjud, situat pe strada Republicii, nr. 2A, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 15 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Adjud dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Adjud continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.