Lidl își extinde rețeaua și ajunge la 246 de magazine la nivel național

Lidl își continuă extinderea în România prin inaugurarea a două magazine: unul în Zărnești, județul Brașov, și cel de-al doilea în localitatea 1 decembrie, din județul Ilfov. Noua unitate din Zărnești este situată pe Str. Ciucaș, Nr.13, și va fi inaugurată pe 30 mai, iar cea din localitatea 1 decembrie pe Șoseaua Giurgiului, Nr. 192, și va inaugurată pe 6 iunie.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare pentru ambele magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea celor două unități continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o varietate de sortimente. Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

În linie cu strategia de sustenabilitate a companiei, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Zărnești, cât şi în cel din localitatea 1 decembrie sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise 246 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.