Lidl inaugurează un magazin remodelat în Sfântu Gheorghe

Pe 19 decembrie, Lidl va inaugura un magazin remodelat în Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Magazinul situat pe Strada Lăcrămioarei, Nr.2 are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și aproximativ 30 de angajați. Noua unitate pune la dispoziția clienților peste 90 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare este de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul înlocuiește unitatea care se afla la aceeași adresă, închisă în prima parte a anului 2019, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. Totodată, acesta este primul magazin Lidl supraetajat din oraș. Parterul clădirii este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl optimizează în mod constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Astfel, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. Și acest magazin urmează strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o varietate de sortimente.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.