Lidl inaugurează un magazin în Huși

144

Pe data de 28 februarie, Lidl va deschide un magazin nou în Huși, județul Vaslui. Noua unitate este situată pe Calea Basarabiei, Nr. 103. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 26 de noi locuri de muncă.

Noua unitate din Huși are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 160 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 26 de noi locuri de muncă.

Magazinul îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Pentru a respecta standardele înalte de eficiență energetică asumate de companie, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.
În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.