Lidl inaugurează două magazine, în Craiova și Șelimbăr

Pe 17 octombrie, Lidl va inaugura două magazine, unul în orașul Craiova, județul Dolj, iar celălalt în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu. Noul magazin din Craiova este situat pe Str. Nicolae Romanescu, nr. 39, iar magazinul din localitatea Șelimbăr este situat pe Șos. Sibiului Nr. 12-22.


Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Craiova dispune de peste 100 de locuri de parcare, iar magazinul din Șelimbăr de peste 130.

Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 30 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare va fi următorul:

  • Magazinul din Craiova: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, duminica între 8:00 și 20:00;
  • Magazinul din Șelimbăr: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22.00, duminica între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

În linie cu strategia retailerului de sustenabilitate, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Craiova, cât şi în cel din localitatea Șelimbăr sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Retailerul este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări, la nivel mondial.

Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice.