Lidl deschide al treilea său magazin din Odorheiu Secuiesc

Lidl anunță deschiderea celui de-al treilea magazin la Odorheiu Secuiesc. Noua unitate este situată pe Strada Bethlen Gabor, Nr. 108 și are o suprafață de vânzare de peste 1.200 m². Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Pe 29 noiembrie, în ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul din Odorheiu Secuiesc dispune de soluții moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.