Lidl dă startul campaniei Stikeez Fructe vs. Legume

2810

Începând cu 10 septembrie, la cumpărăturile în valoare de minimum 50 lei sau la achiziționarea oricărui produs din gama bio de la Lidl, clienții vor primi una dintre cele 24 de figurine din colecția #Stikeez, în limita stocului disponibil.

Noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile în magazinele Lidl, în perioada 10 septembrie – 07 octombrie, alături de albumul și săculeții de colecționare. În plus, în colecționarea celor 24 de figurine, cei mici vor fi ajutați și de aplicația mobilă Stikeez Farmer, care îi învață cum să aibă grijă de propria fermă.

Lidl aduce îndrăgitele figurine Stikeez în magazine, într-o colecție inedită: Stikeez Fructe vs. Legume. Broccoli-ul Roli-Broli, banana Hello-Yello, portocala Ala Bala și ceilalți 21 de prieteni ai lor se vor întrece pentru a deveni tovarășii preferați de joacă ai copiilor și îi vor învăța despre importanța fructelor și legumelor în alimentație.

Pentru a aduce fructele și legumele în cât mai multe din momentele preferate de joacă ale copiilor, Lidl lansează și aplicația Stikeez Farmer. Prin intermediul jocului pentru dispozitivele mobile, cei mici învață cum să aibă grijă de propria fermă, cu ajutorul celor 24 de figurine Stikeez Fructe vs. Legume. Aplicația Stikeez Farmer este compatibilă cu iOS și Android și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

Mai multe detalii despre cum pot fi colecţionate noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.lidl.ro/stikeez.