Decathlon deschide primul său magazin din centrul Bucureștiului la Veranda Mall

Decathlon deschide primul său magazin din centrul Bucureștiului la Veranda Mall. Spațiul de vânzare va dispune și de un loc de joacă pentru copii, de 600 mp. Magazinul va fi realizat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retailului sportiv și va oferi echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: ciclism, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, drumeție montană, vânătoare, pescuit, echitație, trotinete, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sportive din Decathlon satisfac atât nevoile sportive pentru începători, cât și pentru profesioniști.

“Avem alături de noi un partener puternic (Veranda Mall) care a venit în sprijinul nostru și care ne-a dat oportunitatea să oferim și un alt tip de sesiune de cumpărături. Credem că prin locul de joacă putem să facem aceasta experiența mai plăcută și mai relaxantă pentru copii și familiile acestora” a declarat reprezentantul Decathlon.

Veranda Mall continuă extinderea prin introducerea unor noi branduri de renume, diversificând astfel oferta adresată clienților săi.

“Calendarul extinderii până în primăvara anului 2019 va continua cu World Class în luna Octombrie, un operator internațional de cinema și alte spații de retail”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

În prima parte a anului 2019, Veranda Mall urmează să finalizeze reconfigurarea, respectiv extinderea etajului 2, pentru a găzdui și un cinematograf, inițiativă născută din dorința de a oferi comunității Veranda cele mai potrivite și mai autentice experiențe.
Extinderea, atragerea noilor chiriași, precum și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Cupio, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Geta Voinea Factory, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.