Lansare program Ambasada Sustenabilității la București

569
În imagine: Marco Hossl, CEO Kaufland Romania

Conturată în jurul ideii de comunitate, misiunea Ambasadei Sustenabilității – al cărei program a fost lansat pe 5 iunie 2018 la București −este de a răspândi cultura sustenabilității în România. Ambasada își propune să dezvolte comunitatea tuturor actorilor care vor să aibă o activitate responsabilă, adresându-se mediului de afaceri, asociațiilor profesionale, mediului guvernamental, societății civile, mediului academic și celui diplomatic.

Ambasada va organiza, de-a lungul anului, evenimente tematice, cursuri și training-uri pentru companiile care vor să adopte un stil de management responsabil, workshop-uri și întâlniri de schimb de experiență sau cursuri pentru studenții care vor să lucreze în domeniul sustenabilității.

Amplasată într-o clădire monument istoric, situată pe strada Speranței, nr. 42, din București, ambasada cuprinde o galerie multimedia, o bibliotecă de specialitate, pe teme de sustenabilitate, sală de conferințe, sală de cursuri, un studio de interviuri și un spațiu de evenimente informale.

Kaufland România, în calitate de partener fondator, împreună cu The CSR Agency, inițiator, au lansat programul Ambasadei Sustenabilității în România pentru 2018. În perioada iunie-august 2018, de exemplu se va organiza un CSR Think-Tank (în ultima zi de joi a fiecărei luni) și vor fi vizionari de filme (iunie), un târg de haine (iulie) și unul de mobilier (august)