Întâlnire B2B cu 7 companii bavareze la București

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează în perioada 21-22 iunie 2018, la București, o delegație cu firme bavareze din sectorul alimentar. Delegația se desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse Alimentare din Bavaria a Ministerului Landului Bavaria pentru Alimentație, Agricultură și Silvicultură.

În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 7 firme care doresc să iniţieze cooperări cu companiile româneşti. În acest scop, va exista o sesiune de matchmaking/discuții individuale B2B în data de 21 iunie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la Crowne Plaza Hotel (Bd. Poligrafiei, nr. 1) din București, la care participarea este gratuită.

Atât profilele firmelor bavareze participante, cât și formularul de exprimare a interesului de participare se regăsesc aici https://bit.ly/2LkWqN4. Cei dornici să participe la acest eveniment sunt rugați să completeze formularul de înscriere până cel târziu la data de 7 mai 2018 la Iulia Enache-Binder (binder.iulia@ahkrumaenien.ro).

.