La două luni de la lansare, aplicația digitală Profi are 700.000 de utilizatori

La numai două luni de la lansare, aplicația digitală Profi depășește previziunile și înregistrează un număr record de 700.000 de utilizatori.

“Acest proiect se bucură de un succes care ne depășește așteptările. Îl îmbunătățim permanent, pentru a face cu bine față provocărilor, generate tocmai de faptul că a fost adoptat atât de repede de un număr atât de mare de clienți Profi’, a declarat pentru Modern Buyer, Gabriela Sârbu, Digital Marketing Director, Profi Rom Food.

Este posibil ca atractivitatea aplicației să provină și de la bonusurile pe orice client le primește, prin simpla utilizare a aplicației, sub formă de sume care, în anumite condiții, cresc pe măsură ce cumperi mai mult.

Odată ce au cont în aplicație, clienții Profi sunt rugați să scaneze de fiecare dată codul QR afișat la casă, înainte de a începe casierul să marcheze cumpărăturile. Bonul va rămâne memorat în aplicație, alături de toate celelalte pe care clientul le-a achitat, de când a început să folosească aplicația.

Pentru cel care vrea să știe ce campanie se derulează în magazinul din zona sa, un tab distrinct de pe ecranul principal afișează toate detaliile necesare.

Tot pe ecranul principal al aplicației tabul ‘Ajutor Ucraina’ va direcționa către pagina unde oricine dorește își poate înregistra oferta de ajutor, iar ea va apărea în ucraineană, rusă, engleză și română. 

Aplicația afișează magazinele din zonă sau din alte părți, dovedindu-se un instrument util când utilizatorul dorește să navigheze cu ușurință prin rețeaua Profi.

În josul paginii principale există o listă de sugestii de gătit și rețete, care se actualizează permanent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.