Kaufland va deschide cel de-al șaselea magazin în Timișoara pe Calea Martirilor

Kaufland România va inaugura joi, 25 noiembrie, al șaselea magazin în Timișoara, hipermarketul cu numărul 147 al rețelei. Noua unitate se află pe strada Calea Martirilor 1989, nr. 98 și are o suprafață totală construită de peste 5.500 de metri pătrați, dintre care peste 3.100 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Pe durata stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, de la 7:00 la 21:00.

Hipermarketul are disponibile 229 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 destinate părinților. În plus, Kaufland încurajează și mijloacele de transport alternativ, oferind două stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete.

Magazinul dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 22 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill, unde pot găsi o varietate largă de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 9 case de marcat standard și alte 6 case express de tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces la o zonă extinsă de Food Court, ce include o cofetărie, un restaurant de tip fast-food și unul de sushi. Tot aici, aceștia pot găsi și o farmacie, un plafar, dar și un bancomat și un automat de plăți.

Magazinul promovează sustenabilitatea și oferă clienților acces la trei infrastructuri ecologice:
• La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.
• În parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.
• Tot în parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service.

Magazinul nou deschis la Timișoara este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland în această perioadă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România.