Kaufland România lansează o linie de cuțite și accesorii semnată Chef Foa

Kaufland România lansează o linie de cuțite și accesorii care poartă semnătura lui Chef Foa, cunoscut mai ales datorită programului TV Masterchef, dar și preparatelor sale culinare. Gama concepută pentru toți pasionații de gătit este necesară pentru oricine visează să gătească precum un chef profesionist.

Colecția cuprinde 8 cuțite și 4 accesorii. Linia de cuțite este formată din: cuţit de pâine, cuţitul bucătarului, Santoku, 2 cuţite de legume, un cuțit universal, cuţit pentru feliat și un satâr. Calitatea cuțitelor este conferită de oțelul inoxidabil (tip X50CrMoV15), care le asigură un tăiș ascuțit, suprafață antipete, ușurință la ascuțire, rezistență și durabilitate.

Lama este ideală pentru toate activitățile din bucătărie, iar mânerul ergonomic permite un control perfect la utilizare.

Gama este accesorizată cu un tocător de bambus, suport de cuţite din bambus, foarfecă de bucătărie și pilă pentru ascuţit.

Pentru lansarea gamei de articole „signed by Chef FOA” Kaufland România anunță o campanie cu prețuri avantajoase la cuțitele și accesoriile din noua linie. În cadrul acestei campanii, clienții pot colecta punctele bonus în perioada 25 aprilie-05 iunie 2018 şi pot beneficia de 50% reducere la produsele Chef Foa by Kaufland până la data de 19 iunie.
Lansarea gamei va fi comunicată printr-o campanie în mediul online cu provocări pentru pasionaţii de gătit, în urma cărora aceștia pot câştiga cuţite și accesorii cu care vor găti precum un chef.