Kaufland pune la dispoziția angajaților teste rapide antigen SARS-CoV-2

De săptămâna viitoare, Kaufland România va pune la dispoziția angajaților din magazine, depozite logistice și sedii centrale, în mod gratuit, săptămânal, câte un test rapid antigen SARS-CoV-2. Prin această decizie, compania își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături mai sigur.

În același timp, compania își reînnoiește certificarea DEKRA pentru anul 2021, reconfirmând că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală.

Standardul DEKRA confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare a activității Kaufland România, inclusiv în etapele de recepție a mărfii, controlul furnizorilor și la intrarea în unitate, precum și în serviciile de igienă și întreținere, precum și de instruire a personalului și de informare a clienților.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Kaufland a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii), reacționând prompt, în linie cu evoluția situației, și cu cea mai mare responsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here