Kaufland lansează un nou proiect video digital

Kaufland anunță lansarea în data de 18 noiembrie 2022 a unui nou proiect video digital care îi învață pe clienți cum pot face cumpărături, având grijă de bugetul personal. Show-ul „Puși pe combinații” are în distribuție actori de comedie cunoscuți și va fi difuzat exclusiv în mediul online.

Serialul va avea 5 episoade și fiecare dintre ele va promova „o combinație” valoroasă pe care clienții o pot face la cumpărături.

Episoadele emisiunii vor fi difuzate integral pe canalul de YouTube Kaufland România la intervale de 2 săptămâni, de aceea compania invită publicul să se aboneze la canalul de YouTube Kaufland Romania și să dea click pe clopoțel pentru a urmări fiecare episod în parte, imediat ce se postează.

Secvențe din cadrul episoadelor și conținut extra vor fi disponibile și platformele de social media ale Kaufland România: Facebook, Instagram și TikTok. Detalii despre proiect se regăsesc și pe site-ul Kaufland.

„Ne-a venit ideea să le și arătăm clienților noștri, într-un mod umoristic și adaptat modului de comunicare în social media, idei de combinații 100% pe bune pe care oricine le poate face la cumpărături pentru un coș atât de ieftin. Personajele alese sunt reprezentate de actori talentați care aduc un plus de valoare proiectului”, a spus Silviu Buidan, Head of Marketing Digital, Kaufland România și Republica Moldova.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 157 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Articolul precedent„Puși pe combinații”, un show despre alegeri avantajoase la cumpărături, lansat de Kaufland
Articolul următorRadu Gherman, Carrefour România: „Suntem un aliat pentru fermierii români, indiferent că vorbim de bio sau de convenţional”
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.