Kaufland lansează campania de oferte „Pregătit pentru școală”

Kaufland lansează noua campanie de toamnă, „Pregătit pentru școală”. Începând din 30 august 2023, clienții Kaufland pot găsi în magazinele din toată țara o gamă largă de rechizite, haine și jucării destinate elevilor.

Mai mult, Kaufland oferă o reducere de 25% la toată gama de rechizite și papetărie, valabilă pentru toți clienții în săptămâna 06 – 12 septembrie 2023. Reducerea se va aplica suplimentar prețurilor promoționale din săptămâna de referință.

Kaufland revine și anul acesta cu prețuri accesibile, care demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a-și adapta ofertele de preț în avantajul bugetelor clienților săi. Astfel, părinții pot beneficia de reduceri de până la 50% la rechizitele necesare pentru un an școlar de succes.

În cadrul campaniei „Pregătit pentru școală”, sunt incluse și diferite modele de ghiozdane și accesorii pentru organizarea materialelor școlare.

Kaufland propune clienților săi și o selecție de articole vestimentare pentru școlari, preșcolari și bebeluși care include bluze, body-uri, tricouri, cardigane, fuste, pantaloni și pantofi din materiale de calitate.

De asemenea, oferta este completată de accesorii și mobilier pentru birou și de diferite jocuri educative și jucării pentru cei mici.
Printre articolele care fac parte din campanie, se numără și produsele de marcă proprie Talentus. De la caiete și până la pensule și acuarele, produsele sunt create în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător, stimulează creativitatea școlarilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil.