Două săptămâni până la „Retail & Horeca Distribution”. Partenerii evenimentului vă aşteaptă în zona Expo Hall pentru un networking de calitate

Pe data de 14 septembrie 2023, ne dăm din nou întâlnire cu factorii de decizie din industria de distribuţie în comerţul tradiţional şi HoReCa şi cu furnizorii acestora, la o nouă ediţie a „Retail & Horeca Distribution”, singurul eveniment de profil din România.

Peste 20 de expozanţi confirmaţi îşi aşteaptă partenerii de distribuţie în zona Expo Hall, iar speakerii ediţiei actuale vor aduce în atenția d-voastră informații relevante, cu privire la: dinamica sectorului de distribuţie în TT şi HoReCa, factorii macro-economici care influențează dezvoltarea businessului, strategiile și planurile de viitor ale marilor jucători, modele reușite de colaborare producător-distribuitor-comerciant. Şi la această ediţie vom prezenta rezultatele celui mai recent studiu dedicat industriei de distribuţie în comerţul tradiţional şi HoReCa, realizat de Modern Buyer şi KeysFin.

Evenimentul se va desfăşura pe durata unei zile, la Hotel Qosmo din Braşov şi se va încheia cu o cină care va oferi participanților cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Vă invităm să vizualizaţi mai jos speakerii şi partenerii ediţiei actuale a „Retail & Horeca Distribution” şi vă ateptăm alături de noi. Au mai rămas câteva locuri disponibile la eveniment, aşteptăm alături de noi circa 200 de invitaţi la această ediţie.

Informații despre înscrierile la cea de-a IX-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la: Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Speakeri şi parteneri