Kaufland deschide primul său hipermarket dintr-un mall, la Sibiu

Pe 14 noiembrie, Kaufland România inaugurează în noul mall Promenada din Sibiu, primul hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial. Magazinul este cel de-al treilea din oraș și dispune de o suprafață totală de aproximativ 4.000 mp, care include o suprafață de vânzare de circa 2.500 mp. Prin această deschidere, Kaufland ajunge la o rețea de 127 de magazine în întreaga țară și creează încă 70 de noi locuri de muncă.

Hipermarketul din mallul sibian este dotat cu 14 case de marcat, din care șase case Express (self check-out), o inovație ce permite clienților achitarea foarte rapidă a cumpărăturilor. Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-22:00.

Deschiderea magazinului face parte din noua strategie a companiei de a miza pe adaptabilitate și a se extinde și în spații în chirie, în paralel cu dezvoltarea de magazine pe terenuri în proprietate.

Hipermarketul are designul celui mai nou concept Kaufland, cu finisaje moderne și elemente ce asigură o atmosferă plăcută de cumpărături. În ceea ce privește dotarea magazinului, clienții vor putea găsi produsele preferate la raioanele clasice de legume și fructe, brutărie, produse To Go și pește proaspăt. De asemenea, hipermarketul va avea în componență vitrină cu servire asistată, o gamă variată de băuturi, alimente, dulciuri, articole din categoria non food, un spațiu pentru drogherie și produse cosmetice.

,,În cadrul procesului de modernizare, Kaufland a lansat recent și cel mai nou concept de ultra-magazin, cu elemente inspirate din universul mall-urilor – cum raioane ca sushi-bar, Food Court sau pereți de sticlă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu oferte și reduceri de peste 40% la diverse produse alimentare și non-alimentare. Aceștia vor putea găsi și noul punct Tabak Shop la Biroul de Informații – concept lansat recent în Kaufland, ce oferă un sortiment de aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri.

Noul magazin din Sibiu deține și o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică.

Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

Kaufland extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în Sibiu
Astfel, începând cu luna aceasta, locuitorii orașului Sibiu pot comanda la domiciliu produse Kaufland dintr-un sortiment de peste 1.300 de articole alimentare și non-alimentare, de la fructe și legume proaspete până la hrană pentru animale și produse cosmetice.

Limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare. Curierii Glovo asigură livrările rapide la domiciliu prin intermediul magazinului Kaufland situat pe strada Sibiului, nr. 1A. Serviciul este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajați în 8 țări și o rețea de 127 de magazine în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here