Kaufland deschide cel de-al treilea magazin în Chișinău

Kaufland Moldova deschide cel de-al treilea magazin în Municipiul Chișinău, pe strada Nicolae Testemițanu nr. 3. Suprafața de vânzare a noului hipermarket va fi de aproximativ 4.500 m2. Magazinul va funcționa de luni până duminică, în intervalul orelor 7:00-23:00.

Noul magazin Kaufland Testemițanu din Chișinău este dotat cu 20 de case de marcat, are un raion de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată cu o lungime de 46 metri, brutărie, raion de produse congelate, la care se adaugă raioanele pentru alimentele de bază, băuturi, dulciuri, produse nealimentare și o drogherie.

„Ne bucurăm că am reușit în timp record să deschidem pentru locuitorii Municipiului Chișinău un nou magazin construit după standarde europene de calitate și cel mai nou concept de design Kaufland. De asemenea, continuăm să dezvoltăm colaborări de durată cu producătorii si furnizorii din Moldova, pe care îi susținem nu doar să ajungă pe raftul magazinelor, dar și să devină competitivi pe piața internațională”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Parcarea va avea o capacitate de 376 de locuri, dintre care 14 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familiile cu copii.

La punctul Grill, clienții pot savura preparate dintr-un sortiment bogat: mici, ceafă, pui rotisat, nuggets, cartofi pai etc.
De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Aceasta va putea acomoda simultan 2 mașini electrice, două dintre care se pot alimenta prin metoda Fast Charge.

Tot în parcarea magazinului, clienții Kaufland vor beneficia de aparatul de reciclare TOMRA. Aparatul este de tip self-service și poate recicla trei feluri de deșeuri: PET-uri (cu volumul de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volumul de până la 1 litru).

Aproximativ 26 de milioane de lei au fost alocați pentru lucrări de infrastructură publică, respectiv pentru construcția unei canalizări pluviale și reabilitarea străzilor Nicolae Testemițanu, Natalia Gheorghiu. Au fost amenajate căile pietonale, cu acces din strada Natalia Gheorghiu și strada Nicolae Testemițanu.

Magazinul oferă măsuri sporite de protecție și prevenție împotriva Covid-19, absolut necesare în această perioadă.

Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine din orașul Chișinău în 2019. Acestea sunt situate în sectorul Botanica și în sectorul Ciocana, iar în 2020 a fost inaugurat primul magazin din nordul țării, în municipiul Bălți.

În anul 2021, Kaufland a deschis încă două magazine, la Ungheni pe data de 17 februarie și la Comrat, pe data de 11 martie. În prezent, Kaufland gestionează activitatea a șase magazine în Republica Moldova.