Kaufland deschide cel de-al 13-lea magazin în București, pe Șoseaua Alexandriei

831

Kaufland România deschide sâmbătă, 17 februarie, magazinul cu numărul 119 al rețelei și cel de-al 13-lea din Capitală. Hipermarketul este localizat în cartierul Odăi, pe șoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5 și are o suprafață de vânzare de 3.414 metri pătrați. Parcarea oferă 239 de locuri pentru mașini, dintre care 6 pentru familii și 10 pentru persoane cu dizabilități. Cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport au la dispoziție 12 rastele. Programul de lucru este de la 7.30 la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Galeria comercială din cadrul magazinului este dotată cu Food Court integrat, un spațiu special amenajat pentru servirea mesei, ce cuprinde Fornetti Food and Beverages cu produse de patiserie, cafea și alte băuturi și bistro Gourmand cu mâncare caldă. Tot în cadrul galeriei se află și un punct de difuzare a presei Tabac Xpress, farmacie Help Net și bancomat BRD.

Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill în exteriorul magazinului, pentru cei care vor să ia masa rapid.

De asemenea, acesta este primul magazin din București prin care Kaufland România implementează proiectul de extindere a raioanelor de pește proaspăt, după un concept cu sortiment îmbogățit, și care va fi adus în 34 de magazine din rețea. Astfel, clienții vor putea alege dintr-o mai mare varietate de produse din pește proaspăt și fructe de mare. Printre specialitățile care vor fi disponibile se numără: ton roșu, scoici Saint Jacques, vongole vii, langustine, somon bio și multe altele.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume – fructe, vitrină cu servire asistată, ce include și raionul de pește proaspăt amenajat după noul concept cu sortiment extins – cu 24 de tipuri de pește și specialități, dar și raioanele de brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul este amenajat după cel mai nou concept de design Kaufland România, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.

Articolul precedentMcDonald’s schimbă meniurile Happy Meal
Articolul următorRetail & Horeca Distribution, editia a III-a
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca redactor-șef la diferite publicații business to business, precum și ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro