Kaufland deschide al cincilea magazin din Sibiu, în cartierul Hipodrom

Kaufland Hipodrom Sibiu

Kaufland deschide al cincilea magazin din Sibiu, în cartierul Hipodrom, și cel de-al 162-lea hipermarket al rețelei. Situat pe Calea Cisnădiei nr. 92, noul hipermarket este construit pe o suprafață totală de 6.000 m2, dintre care peste 3.400 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Magazinul își va deschide porțile publicului joi, 02 februarie, și va funcționa între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica. Cu ocazia inaugurării, sibienii sunt invitați să se bucure de promoțiile săptămânale la alimente și articole nealimentare.

Noua locație are o parcare extinsă, cu 270 de locuri, dintre care 12 pentru persoanele cu dizabilități și 5 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 14 case de marcat, dintre care 6 case express, de tip self-service, pentru plata rapidă a cumpărăturilor.

Noul Kaufland Sibiu dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 24 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill din exterior, clienții pot găsi o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Galeria comercială oferă accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care un magazin de mezeluri și mâncare, plafar, farmacie, un magazin de optică medicală, stație de plăți și puncte de colectare a coletelor eMAG și FAN Courier.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din Sibiu integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:
• În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
• Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 162 de magazine în România.

Articolul precedentAgrosel a înființat Hektar Seeds, prin separarea liniei de business profesionale
Articolul următorFabrica de hârtie DS Smith din Zărnești a primit premiul pentru Sustenabilitate și Mediu din partea Camerei de Comerț Româno – Britanice
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.