Kaufland creste venitul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 2.800 lei brut

401

Kaufland creste venitul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2.800 lei brut pe luna, incluzand atat tichetele de masa, cat si tichetele cadou oferite de Craciun si de Paste. Noua crestere salariala va intra in vigoare efectiv incepand cu data de 01.03.2018.

Cresterile salariale au loc periodic in companie, iar, in functie de vechime, venitul unui lucrator comercial poate depasi suma de 6.500 lei brut, cu sporuri si tichete de masa incluse.

„Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu angajator, sa oferim sustinere atat pe plan profesional, cat si personal, sa cream un mediu de lucru sanatos si productiv. Tocmai de aceea actualizam periodic pachetele salariale si beneficiile pe care le oferim si incercam sa le adaptam nevoilor reale pe care angajatii nostri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland Romania.

Tichetele de masa inca din prima zi de lucru, asigurarile voluntare de sanatate, ajutoarele in bani si zilele libere platite pentru diverse evenimente din viata angajatului, discounturile in cadrul programelor desfasurate cu parteneri agreati (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare si petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicati, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutritie), mai multe zile de concediu de odihna sunt doar cateva dintre beneficiile pe care Kaufland Romania le acorda membrilor echipei sale.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine in 7 tari si o retea de 116 magazine in Romania.

Kaufland Romania a obtinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top in Romania, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda. De asemenea, incepand cu anul 2014, compania se regaseste in top „100 cei mai doriti angajatori” din Romania, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.