Kaufland aduce în magazinele din rețea prima sa marcă proprie de jucării

968

Kaufland aduce în magazinele din rețea prima sa marcă proprie de jucării, Kindland, pentru copii de toate vârstele. De Moș Nicolae, sute de jucării vor avea prețul redus cu până la 50% marți, 4 decembrie, și miercuri, 5 decembrie. Gama va fi disponibilă cu un sortiment constant în magazinele Kaufland începând cu jumătatea anului 2019.

Cu o colecție diversă de jucării, noua gamă Kidland stimulează creativitatea și dezvoltă gândirea celor mici. Prin concept, prin selecția culorilor, formelor și materialelor, jucăriile contribuie la dezvoltarea motricității, a percepției și trezesc curiozitatea copiilor.

Lumea Kidland oferă idei de joacă noi și cuprinde jucării din cele mai diverse categorii, pentru toate vârstele: magazin de jucărie din lemn, casă de marcat, cărucior colorat de cumpărături, construcții din lemn (fermă, castel sau casă pentru păpuși), cort pentru copii, trusă de doctor, jocuri educative, puzzle-uri 3D, seturi de bucătărie (mixer din lemn, fructe, legume etc), biciclete fără pedale, pistă de curse, mașină de transport, tractor cu remorcă, mașină de pompieri, trenuleț, instrumente muzicale. Gama oferă o serie de jucării moi de pluș: căluț cu sunete, elefant, dinozaur, ursuleț panda etc.

Marca Kidland pune accent pe siguranță și calitate verificată. Jucăriile sunt verificate de TÜV®, iar materialele din care sunt produse sunt certificate FSC®, standardul ce confirmă proveniența din resurse sustenabile. În această perioadă, jucăriile se găsesc la prețuri promoționale în magazinele Kaufland.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 magazine în România.