Decathlon a inaugurat un magazin în centrul comercial Veranda

Decathlon a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin în incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitală și al douăzeci și treilea la nivel național. Magazinul are o suprafață de 1.800 m2 şi corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – „Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”. Noul centru Decathlon pune la dispoziţia utilizatorilor mai mult de 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi și un teren de test, în suprafață de 600 de metri, cu acces gratuit.

Oferta de echipamente și articole acoperă o gamă variată de sporturi, printre care drumeție montană, fitness, alergare, ciclism, sporturi de echipă, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, natație, role, patinaj, schi și altele.

Magazinul deschis de Decathlon în București este reprezentativ pentru direcția omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incintă, și alte produse decât cele disponibile în spațiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu. Acest serviciu permite companiei să aibă un control mai bun al stocurilor și este puternic susținut de operațiunile primului centru logistic din Sud-Estul Europei, deschis anul trecut în România.

„Noul spațiu Decathlon din București se remarcă prin accesibilitate, acesta va fi situat în incinta unui centru comercial de proximitate și prin oferirea unei noi experiențe de cumpărături, magazinul fiind în mod clar unul centrat pe utilizatori. Acesta dispune de mai multe spații de testare a produselor, dar și de servicii care accentuează direcția omnichannel și care integrează experiențele din offline cu cele din online. Mai mult, datorită serviciului Borna Plus, utilizatorii au acces la toată gama de produse Decathlon, ceea ce îi aduce mai aproape de sporturile preferate, dar și de altele noi”, a declarat Gwenn Hervo, Manager Expansiune, Decathlon România.

Inaugurarea magazinului a avut loc în prezența conducerii companiei, a reprezentanţilor mass-media, a unor reprezentanți ai cluburilor sportive din capitală, cât şi a iubitorilor de sport din oraș.

În 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi magazine – la Botoşani, Buzău şi Piatra Neamț și a modernizat spațiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti. Tot anul trecut, a fost inaugurat şi primul centru logistic Decathlon din România, care aprovizionează trei state sud-est europene.

La nivel național, Decathlon reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 23 de magazine, la care se adaugă platforma online. Decathlon comercializează și articole Fabricat în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.