Kaufland a lansat Smart Fashion Home, o colecție de articole marcă proprie pentru casă

Kaufland a lansat o colecție de articole marcă proprie pentru casă, în parteneriat cu designerul Cătălin Botezatu. Noile articole pentru casă din colecția Smart Fashion Home sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară, începând cu data de 12 octombrie.

Noua colecție de toamnă duce colaborarea cu Botezatu în zona de design de interior și propune o serie de articole care transformă atmosfera de acasă, prin cromatică și materiale de calitate superioară.

Colecția „Smart Fashion Home” cuprinde peste zece articole utile, confortabile și simplu de integrat în designul oricărei locuințe – de la prosoape groase de bumbac și halate confortabile, la lenjerii de pat pentru un dormitor în culori de sezon sau cuverturi și pături călduroase.

„Toamna are un mister aparte și o frenezie de culori pe care am dorit să le integrăm în această colecție, pentru a inspira și a îndemna oamenii către relaxare. Începem să petrecem mai mult timp înăuntru, și pentru că stilul nu se limitează la garderoba personală, putem să aducem prin produse de calitate note frumoase în spațiul care ne reprezintă cel mai bine pe fiecare – propriul cămin”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Acestă nouă colecție, rezultat al unei colaborări îndelungate, aduce o propunere elegantă din partea designerului Cătălin Botezatu pentru locuințele clienților noștri. O serie de articole în tendințe, realizate din materiale de calitate și cu un raport calitate-preț avantajos”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Piesele din colecția „Smart Fashion Home” pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, de miercuri, 12 octombrie, în limita stocului disponibil.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 157 de magazine în România.

Articolul precedentMondelēz a relansat ciocolata Milka, cu o nouă rețetă
Articolul următorProfi desfășoară un proiect-pilot de implementare a panourilor fotovoltaice pe magazine
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.