JTI România are un nou Manager General

Evgeny Nikolsky este noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria. Acesta a preluat funcția de la Mark Rock, care va conduce în continuare JTI Germania. Evgeny s-a alăturat JTI (Gallaher) în 2001, în echipa de vânzări din Kazahstan. De atunci, a continuat să-și dezvolte cariera și expertiza în mărci și trade marketing, devenind Director de vânzări în această țară, în 2009. În 2014, Nikolsky s-a mutat în Rusia pentru a administra distribuitorul Megapolis, după care a devenit Director de vânzări al JTI Rusia. În 2016, s-a întors în Kazahstan, la conducerea JTI, iar din 2018, a coordonat și activitatea JTI din Asia Centrală și Mongolia.

“Sunt impresionat de echipa puternică de aici și de performanțele ei extraordinare, ca urmare abia aștept să fiu parte din această poveste de succes”, a declarat Evgeny Nikolsky. Echipa de management din România coordonează și afacerile JTI din Moldova și Bulgaria.


JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale înființate pe plan local. Compania a ajuns la peste 28% cotă de piață, iar în 2019 a intrat și în categoria produselor cu potențial de risc redus, cu Logic Compact. JTI exportă peste 70% din producția fabricii din București, în aproape 50 de țări din toată lumea. JTI are peste 1.200 de angajați care lucrează în sediul din București, în fabrică și în birourile de vânzări din întreaga țară. În 2019, pentru a șasea oară consecutiv, JTI România a fost certificată Top Employer datorită condițiilor oferite angajaților.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 țări. Compania deține Winston, marca numărul doi la nivel global, precum și Camel, în afara SUA. Alte mărci globale sunt Mevius și LD. Prin Logic, JTI este, de asemenea, un jucător major pe piața țigaretelor electronice. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 45.000 de angajați. JTI este membră a grupului Japan Tobacco.