Jovan Radosavljevic devine noul Director General al Coca-Cola HBC România

Jovan Radosavljevic

Jovan Radosavljevic va fi noul Director General al Coca-Cola HBC România, începând din luna mai, 2018. În prezent, el conduce operațiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken, în FYROM. Radosavljevic este un bun cunoscător al pieței românești, datorită celor aproape trei ani petrecuți aici, în calitate de director comercial, în perioada august 2013-martie 2016. Jaak Mikkel, în prezent Director General al Coca-Cola HBC România va prelua, de la 1 mai 2018, poziția de Director General al Coca-Cola HBC în Polonia.

Jovan Radosavljevic și-a început cariera la Coca-Cola HBC în urmă cu mai bine de 16 ani în echipa de vânzări din Serbia. Începând cu anul 1998, el a deținut numeroase poziții în companie, până în 2009, când a devenit director de vânzări al Coca-Cola HBC Serbia, extinzându-și apoi responsabilitățile în Muntenegru, în 2010 și în Kosovo, în 2011.

În prezent, Jovan Radosavljevic conduce o echipă de 370 de oameni în Pivara Skopje, funcție din care a urmărit un obiectiv foarte clar: dezvoltarea unei strategii de creștere eficiente pe termen lung a companiei, care a avut ca rezultat atingerea unor volume și venituri record. Cel mai important, el se definește ca un om de echipă, încurajând colaborarea între toți membrii echipei sale și fiind foarte preocupat de promovarea și dezvoltarea oamenilor.

„Am primit cu bucurie acest nou mandat în România. Este o onoare pentru mine să fiu directorul general al Coca-Cola HBC România, una dintre cele mai importante țări din grup. Aștept cu nerăbdare această nouă provocare profesională pentru a continua dezvoltarea companiei, alături de toți colegii mei.”, a declarat Radosavljevic.

În mandatul lui Jaak Mikkel, businessul Coca-Cola HBC din România a atins unele dintre cele mai mari volume și venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de băuturi în portofoliu și a fost consolidată poziția de lider al industriei băuturilor din România. Prioritatea sa absolută a constituit-o dezvoltarea echipei, profesioniștii români fiind apreciați în multe țări ale Grupului Coca-Cola HBC.

“Businessul nostru din România a crescut semnificativ trei ani la rând – acesta este rezultatul spiritului nostru inovator, al energiei noastre, precum și punerii cerintelor clienților și consumatorilor pe primul loc. Sunt foarte mândru de cele realizate și vreau să profit de această ocazie pentru a-mi arăta recunoștința și admirația sinceră pentru întreaga mea echipă din România!” a declarat Jaak Mikkel.