Campanie Mastercard cu premii, în Carrefour

618

Mastercard şi Carrefour demarează o nouă campanie prin care încurajează plățile electronice în rândul consumatorilor din România. Campania se va desfășura sub umbrela de comunicare „Când extraordinar este pur și simplu Normal: Priceless”.

Persoanele care fac cumpărături în magazinele Carrefour din toată țara, în perioada 15 martie-30 aprilie, intră în cursa pentru câștigarea unui autoturism Smart ForFour electric drive. Pe lângă premiul cel mare, participanții pot câștiga și unul dintre cele 10 vouchere pentru cumpărături la Carrefour în valoare de 100 de euro fiecare.

Prin parteneriatul cu Carrefour, Mastercard dă startul unui nou an de campanii prin platforma de înregistrare activă www.participare.mastercard.ro, cu care au interacționat peste jumătate de milion de posesori de carduri Mastercard din România doar în 2017, fiind răsplătiți cu premii de peste 200 de mii de euro.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Carrefour și, împreună, să pregătim beneficii unice pentru consumatori”, a declarat Diana Tănase, Area Marketing Manager, Mastercard România.

„Continuarea parteneriatului cu Mastercard ne bucură și subliniază încă o dată angajamentul nostru de a le oferi consumatorilor experiențe îmbunătățite de cumpărare și de plată, prin metode inovatoare. Confortul clienților noștri este cel mai important lucru și vom continua să le punem la dispoziție modalități moderne și eficiente de plată și de petrecere a timpului la cumpărături”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT, Carrefour.

Consumatorii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să plătească pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Carrefour cu un card Mastercard sau Maestro și să trimită un SMS cu valoarea tranzacției la numărul 3715 sau să înscrie valoarea tranzacției pe site-ul https://participare.mastercard.ro/. Un participant poate efectua un număr nelimitat de tranzacții Mastercard și Maestro în locațiile partenere și poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de înscriere aleasă (SMS sau online).
Numele câștigătorilor și premiile câștigate vor fi anunțate în termen de o lună de la finalizarea campaniei, pe site-ul www.mastercard.ro/promotii.