Ionela Sulugiuc este noul Director Național de Resurse Umane al companiei Lidl

Ionela Sulugiuc este noul Director Național de Resurse Umane al companiei Lidl.
Ionela Sulugiuc este noul Director Național de Resurse Umane al companiei Lidl

Lidl a numit-o pe Ionela Sulugiuc în Consiliul de Conducere al companiei, ca Director Național de Resurse Umane. Din această poziție, ea coordonează întreaga activitate de resurse umane a Lidl România, companie cu o echipă formată din peste 10.500 de membri, la nivelul întregii țări.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Ionela Sulugiuc s-a alăturat echipei Lidl România în 2020, în calitate de HR Business Partner Regional. Timp de aproape 3 ani în care a ocupat acest rol, Ionela a contribuit, alături de echipele de resurse umane din întreaga țară pe care le coordona, la reorganizarea activităților administrative și de resurse umane, și ulterior la dezvoltarea acestora cu noi roluri și noi atribuții, integrând în strategia companiei funcția de HR ca partener de business.

Mai mult, Ionela a inițiat implementarea conceptului strategic de HR Business Partner la nivelul tuturor celor șase sedii regionale Lidl România.

De la începutul acestui an, Ionela și-a continuat misiunea de a contribui la dezvoltarea strategică a proceselor și programelor de resurse umane la nivelul întregii companii, ocupând funcția de Director Resurse Umane Național interimar.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu activitate în toate județele. Anul acesta, Lidl România a obținut pentru al șaptelea an consecutiv certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda.

Articolul precedentMacromex și Next Root Management System, parteneriat pentru creşterea siguranței alimentare și a calităţii alimentelor în grădinițe și școli
Articolul următorDupă succesul din România, Carrefour extinde parteneriatul cu MoneyGram la nivel internațional
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.