Hendrick’s Orbium – un nou gin în portofoliul Alexandrion Group

373

Hendrick’s Orbium este un gin exclusivist, practic o reinventare a clasicului gin Hendrick’s, păstrând aromele neobișnuite de trandafir și castravete, însă îmbogățit cu extracte de chinină, pelin și lotus albastru. Hendrick’s Orbium este un produs în ediție limitată, nefiind disponibil în magazine, ci doar în baruri și restaurante de top din țară. În România, există momentan doar 430 de sticle de Hendrick’s Orbium.


Orbium este viziunea maestrei distilatoare Lesley Gracie, iar numele acestui produs este derivat din cuvântul „Orbis” (latinescul pentru „cerc”) reprezentând, în viziunea artistei, călătoria lichidului până să devină gin, dar și gustul complet și rotund pe care Hendrick’s îl oferă tuturor ginurilor ieșite din distileriile proprii. Unicitatea produsului este dată de adăugarea chininei (regăsită în tonic) pentru a-i crea aroma neobișnuită.

Tocmai această viziune a fost redată și în tematica petrecerii exclusiviste de lansare a Hendrick’s Orbium în România care s-a bucurat de prezența unor invitați speciali. Printre aceștia s-au numărat influenceri, jurnaliști și reprezentanți ai industriei HoReCa care s-au bucurat de cocktailurile bazate pe gin, dar și de numerele artistice ale serii. Evenimentul Hendrick’s a fost prezentat de Andreea Remețan și Andrei Niculae.

„Noul produs lansat a venit în întâmpinarea trendului național și internațional care arată că ginul este în topul preferințelor consumatorilor de ocazii cool. Această nouă băutură extraordinară vine să completeze oferta de gin de pe piața din România care în ultimii ani înregistrează o creștere double digit, atât în volum, cât și în valoare. Prin intermediul Hendrick’s Orbium oferim o experiență atipică și memorabilă consumatorului nostru, brandul consolidându-și astfel poziția de trendsetter al categoriei de gin. “, a declarat Marinela Popescu, directorul de Marketing al Alexandrion Group.

Hendrick’s Gin este o băutură premium, distilată în Scoția de William Grant & Sons, în serii a câte 500 de litri fiecare. Ginurile sunt infuzate cu petale de trandafiri și castravete, alături de un mix de 11 plante, rezultând un gin deosebit de fresh cu aromă florală.

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independentă cu sediul în Marea Britanie, fondată de către William Grant în 1887. Astăzi, compania este deținută de a cincea generație și produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum și alte branduri iconice de băuturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder sau Drambuie.