Hell Energy lansează două energizante Ice Cool în ediție limitată

Hell Energy anunță extinderea portofoliului de produse prin lansarea a două energizante Ice Cool în ediție limitată. Ediția limitată Ice Cool include două noi sortimente: cu aromă de cireșe și struguri și, respectiv, cu aromă de guava și yuzu.

Hell Ice Cool în varianta cu cireșe și struguri, prin aroma dulce de toamnă, este gata să îi introducă pe consumatori în magia iernii, și prin doza premium de culoare rose gold.
Ambalat într-o doză argintie, Hell Ice Cool în varianta cu aromă de guava și yuzu va aduce aminte consumatorilor de zilele calde de vară.

Băuturile energizante Hell Energy conțin ingrediente de înaltă calitate: 90% apă, zahăr granulat, vitamine și arome, fără conservanți. Acestea trec prin peste 100 de teste de verificare până ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne fabrici de îmbuteliere din Europa.

Hell Energy are pe piața locală o cotă de piață de 33,8% în ceea ce privește numărul de unități vândute. Anul acesta, compania a anunțat inaugurarea unei noi linii de îmbuteliere, ce a crescut capacitatea de îmbuteliere cu peste 55%. Cu 7 milioane de doze zilnic, fabrica Hell Energy din Szikszó este una dintre cele mai performante din Europa. Compania deține și o fabrică de ultimă generație pentru producția dozelor de aluminiu, Quality Pack, care are o suprafață de 40.000 de m2 și o capacitate de producție de 3.000 de doze pe minut.

Lansat ca un business de familie în anul 2006, în Ungaria, brandul Hell Energy este prezent în peste 50 de piețe internaționale, deținând poziția de lider pe 10 dintre acestea.