HEINEKEN anunță opt poziții de trainee în Supply Chain, în fabricile din România

HEINEKEN anunță opt poziții de trainee în departamentul de Supply Chain, în cele patru fabrici pe care le deține în România. Cei care își doresc să facă parte din programul de training al companiei trebuie să fi absolvit recent sau de cel mult un an studii universitare cu profil tehnic sau alimentar. De asemenea, candidații trebuie să aibă o experiență de lucru de maximum doi ani, pentru care se iau în considerare și internshipurile, și să poată comunica ușor în limba engleză.

Recrutarea se desfășoară pe platforma jobful.io, în perioada iulie – august 2021. La finalul procesului de recrutare, cei opt trainee vor beneficia de un program de inducție, care îi va pregăti pentru activitatea în fabricile din Miercurea Ciuc, Târgu Mureș, Constanța sau Craiova.

Programul de training va debuta la începutul lunii septembrie și va dura 13 luni. Pe durata lui, cei opt trainee vor avea ocazia să lucreze pe diverse proiecte care le vor pune în valoare abilitățile și îi vor pregăti pentru un post în Supply Chain, departamentul responsabil de producerea berii, de la orz, până la produsul final. La finalul programului, cei opt trainees vor avea oportunitatea să rămână în cadrul companiei pe o poziție permanentă, în departamentul de Supply Chain.

HEINEKEN România a încheiat un parteneriat cu jobful.io, un start-up românesc care propune o experiență de recrutare alternativă. Astfel, în prima etapă, tinerii sunt invitați să parcurgă cursul Academia de Bere, care le prezintă elementele de bază ale producției de bere și detalii despre departamentul de Supply Chain. Pe măsură ce află mai multe informații, candidații pot susține un test care le evaluează nivelul de cunoștințe și pot lua parte la provocări menite să le stimuleze creativitatea.