Grupul Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat, in Voluntari

In imagine: Market Voluntari Pipera Tunari

Grupul Carrefour a redeschis primul magazin BILLA remodelat in Voluntari, Judetul Ilfov pe 14 septembrie 2017. Cu o suprafata de 900 m², o gama de produse formata din 9.900 de articole si un numar de 15 angajati, noul MARKET Voluntari Bd. Pipera nr. 55 si-a intampinat clientii cu produse proaspete, de la fructe si legume sau carne frageda pana la o paleta imbogatita de produse alimentare si nealimentare pentru intreaga familie.

Cele 4.100 de articole noi introduse in gama cuprind produse alimentare si produse nealimentare, incluzand atat articole permanente, cat si articole sezoniere.

Noul magazin propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun si sandvisuri – insula smoothie cu servire libera si cu o gama mai mare de fructe exotice, bar pentru salate cu autoservire, snacking, bacanie, mezelui si branzeturi interntionale, sortiment mai bogat in panificatie si patiserie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei, electronice si electrocasnice mici. Mai mult decat atat, noul Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55 va oferi clientilor o gama bogata de specialitati internationale aromate si delicioase precum: Carrefour Bio, Terre d’Italia si Reflets de France.

„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor sai fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, incepand de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 212 supermarketuri (198 magazine ‘Market’ si 14 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 4 magazine Billa.