Campanie cu premii „Incepe scoala SMART” la AFI Cotroceni

AFI Cotroceni da startul noului an scolar cu o campanie cu premii pentru elevi, care sa ii susțina in procesul de invațare si sa ii ajute sa isi dezvolte pasiunile intr-un mod inovator.
In luna septembrie, in AFI Cotroceni are loc campania „Incepe scoala SMART”.

Tot ceea ce au de facut clienții AFI Cotroceni este sa cumpere produse in valoare de 300 lei, iar pe baza bonurilor (maxim 10) se pot inscrie in tragerea la sorți pentru unul din cele patru pachete SMART cu cele mai cool gadget-uri ale sezonului. Inscrierile se pot face la cele doua Info Desk-uri din centrul comercial (intrarea FAR si intrarea Galaxy), precum si la cel din zona hipermarketului Auchan. Premiile campaniei sunt urmatoarele:

  • premiul CREATIVE SMART: tableta, Ipod, iPhone si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei;
  • premiul TECH SMART: laptop, consola de jocuri si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei;
  • premiul FASHION SMART: smartwatch (pentru el si pentru ea), iPhone si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei;
  • premiul FAMILY SMART: Smart TV, 2 brațari FitBit si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei.

„Prin aceasta campanie ne-am propus sa incurajam inovația si sa ii ajutam pe cei care incep scoala sa isi exploreze pasiunile, sa fie conectați cu tehnologia, poate chiar inaintea ei cu un pas, intr-un cuvant, sa fie SMART. Ne dorim sa transmitem un mesaj pozitiv pentru copii si parinți: exista foarte multe feluri de a fi smart. A fi smart inseamna de fapt sa fii bun la ceea ce te pasioneaza si fiecare copil are cel puțin un domeniu de interes la care se pricepe sau are potențial foarte bun de a excela. Prin diversitatea sa de produse, servicii si activitați de entertainment, AFI Cotroceni ii susține pe cei mici sa descopere si sa se dedice domeniilor care ii pasioneaza, oricare ar fi acestea”, a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Detalii despre regulamentul campaniei „Incepe scoala SMART” puteți gasi accesand: www.aficotroceni.ro sau https://www.facebook.com/AFICotroceniB/.