Grupul Carrefour a deschis un supermarket la Valea Calugareasca

639

Grupul Carrefour a deschis un supermarket la Valea Calugareasca, ajungand la un numar de 222 de supermarketuri la nivel national. Cu o suprafata de 640 mp, magazinul ofera o gama de 7.000 de produse. Cu patru case de marcat, parcare de zece locuri, noul supermarket isi asteapta clientii cu o echipa de 20 de profesionisti gata sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta.

Clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-branzeturi, mezeluri, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apa, sucuri, bauturi, produse internationale, produse bio si dietetice, peste proaspat, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinerea casei.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 307 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 222 supermarketuri (206 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.