Grupul Carrefour a deschis primul Market din Targu Frumos, judetul Iasi

711

Carrefour a deschis astazi, 27 Iulie 2017, primul supermarket din Targu Frumos, Judetul Iasi, ajungand la un numar de 181 magazine in acest format. Modelul comercial – Market se axeaza pe o gama de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Sortimentatia este bogata pe segmentele lactate-branzeturi, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, peste proaspat, legume-fructe, semi-preparate, produse internationale, produse bio si dietetice, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinerea casei.

Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

  • rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, se angajeaza sa fie un maximum de 3 clienti la casa, si deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
  • prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ. Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ.
  • produse marca proprie Carrefour. Market ofera in gama sa peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.
  • aproape de casa: este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket.
  • produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
  • fructe si legume: controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de controlul calitatii.
  • profesionalismul echipelor: o echipa de profesionisti raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Gama de servicii a noului Market mai include:

  • Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
  • Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay, plata cu mobilul.

 

In Romania, Grupul Carrefour numara 293 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 181 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 25 de magazine Billa.