Good Wine împlinește 10 ani și își întâmpină vizitatorii cu un concept nou

Anul acesta, Good Wine împlinește zece ani și își întâmpină vizitatorii cu un concept nou și dinamic, care va include, pe lângă degustări a sute de vinuri de la cele mai importante crame, și o serie de noutăți. Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair va avea loc în perioada 5 – 7 aprilie, la Romexpo, pavilion B2. Târgul se adresează atât specialiștilor din industria viniviticolă, cât și publicului larg.

Good Wine va debuta cu un “Power Lunch” care va avea ca scop interconectarea producătorilor de vin cu reprezentanții HoReCa și distribuitori naționali și internaționali, dar și cu o conferință care va aborda teme diverse, precum: „Tacticile și comunitățile digitale în industria vitivinicolă și HoReCa”, „Profilul consumatorului de evenimente din segmentul de 25 – 45 de ani” sau „Best practice în abordarea unor formate mass-market pentru produse culte”.

O noutate a ediției 23 a Good Wine o constituie platforma educațională GoodWine Academy – care debutează cu patru cursuri pentru începători și patru master classes pentru pasionați, toate putând fi accesate la prețuri speciale cu ocazia târgului – doar 35 lei / curs sau seminar.

„Cred în puterea educației în orice domeniu, așa că am transformat educația într-un pilon esențial al proiectului Good Wine din acest an“, a declarat Andreea Păunescu, proprietar și General manager al Good Wine.

GoodWine Academy va continua și încheierea târgului cu o serie de proiecte speciale și cursuri derulate pe tot parcursul anului. Cursurile de inițiere de la această ediție vor fi susținute de Diana Pavelescu – Secretar General ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România), membru în jurii internaționale prestigioase și una dintre cele mai populare și admirate personalități de lifestyle oenologic din România.

Pentru ediția cu numărul 23 a fost creată o zona de entertainment interactiv – Good Wine Social Area – cu muzică live și un lounge accesibil tuturor vizitatorilor, în care vor avea loc activități interactive și lansări de carte ale unor autori și specialiști din lumea lumea vinului – Sergiu Nedelea și Cezar Vârlan.

Ediția de primăvară a Good Wine 2019 este una verde, prietenoasă și responsabilă cu mediul, organizatorii dezvoltând un parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și angajându-se, printre altele, ca toate deșeurile și materialele de promovare produse pentru acest târg să fie reciclate.

Din elementele de succes ale edițiilor trecute a rămas Lounge-ul VIP, unde vor putea fi degustate vinuri premium și vinuri rare.

La ediția din 5 – 7 aprilie a târgului vor participa crame din România, dar și importatori de vinuri și produse gourmet sau distribuitori de accesorii HoReCa.

Programul de vizitare pentru public este de vineri până duminică:
Vineri, 5 aprilie: 17:00 – 20:00
Sâmbătă, 6 aprilie: 11:00 – 20:00
Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

Prețul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar pentru sâmbătă sau duminică prețul este de 50 de lei/zi/pers și include acces în zona de expoziție, food court, social area cu diferite activități și degustări gratuite, dar și un voucher de cumpărături la magazinul oficial al târgului.

Există și bilete VIP al căror preț este de 70 de lei pentru ziua de vineri și de 100 de lei/zi/pers pentru zilele de weekend. Aceste bilete oferă acces în zona de VIP Lounge unde vor avea loc degustări de vinuri rare și premium.

Doritorii vor putea achiziționa și abonamente standard sau VIP care permit accesul în toate cele 3 zile de eveniment, dar și discount-uri speciale (10 – 20 %) pentru cursurile din cadrul academiei.

Cei interesați pot beneficia de bilete și abonamente la prețuri reduse până pe 31 martie: 10% discount pentru 2 bilete/abonamente sau 20% discount pentru 4 bilete/abonamente.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro sau de pe www.iabilet.ro/retea, iar mai multe informații despre participanți, cursuri și alte activități conexe pot fi găsite pe www.goodwine.ro