Vascar deschide cel de-al patrulea magazin în Iași

Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță lansarea celui de-al patrulea magazin propriu din Iași, situat pe Șoseaua Păcurari nr. 30. Noul magazin se întinde pe o suprafață de 80 mp și a presupus o investiție de peste 50.000 euro. Magazinul este cel de-al 19-lea magazin Vascar din regiunea Moldovei.

Magazinul comercializează peste 1.200 articole, de la preparate din carne, mâncare la conservă, carne proaspătă, la bunuri de larg consum. Dintre acestea, 25% sunt produse marcă proprie, Moldova în Bucate și Vascar.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem un nou magazin în Iași, investiție ce face parte din planul nostru strategic de creștere a numărului de magazine proprii, pe termen mediu și lung. Noul spațiu comercial oferă avantajele unui magazin de producător – prețuri competitive, aprovizionare rapidă și relație directă între consumator și producător”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.