foodpanda deschide primele două magazine din România

foodpanda Romania anunta lansarea pandamart, un concept de magazine proprii de la care utilizatorii foodpanda pot comanda direct din platforma, cu livrare in maximum 30 de minute.

foodpanda anunță lansarea pandamart, o rețea de magazine proprii din care utilizatorii foodpanda pot comanda direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute. Primele două magazine pandamart s-au deschis la București și la Cluj-Napoca.

România este a doua țară din Europa în care grupul Delivery Hero (din care face parte foodpanda) lansează conceptul pandamart. La nivel global, rețeaua pandamart este prezentă în 24 de țări cu peste 340 de magazine.

Utilizatorii pot accesa oferta pandamart din secțiunea Shops / Magazine a platformei, având în prezent la dispoziție aproximativ 1.500 de produse pentru comandă, iar compania adaugă noi produse în stoc în fiecare săptămână. Printre categoriile listate în oferta pandamart se numără: lactate și ouă, mezeluri și carne, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, sucuri și băuturi, pâine și produse de panificație, cosmetică și îngrijire personală, produse de curățenie, produse destinate mamei și copilului sau produse pentru animalele de companie.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. În prezent, valoarea minimă a unei comenzi este de 29,99 lei, iar livrarea este gratuită până pe 14 februarie. Ulterior, taxa de livrare va porni de la 5 lei și diferă în funcție de zona de livrare sau de campaniile în derulare. Intervalul orar în care utilizatorii pot plasa comenzi de la pandamart este cuprins între orele 10:00 și 22:00.

„Pentru anul în curs, ne propunem să consolidăm prezența rețelei pandamart în București și Cluj-Napoca, dar și să deschidem locații și în alte orașe importante din țară”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Pentru 2021, foodpanda vizează extinderea rețelei pandamart în orașe precum Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

Potrivit reprezentanților foodpanda, produsele puse la dispoziție prin pandamart vin în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale listate pe platformă și se axează pe nevoile imediate ale clienților, cumpărături rapide, ce pot fi livrate în maximum o jumătate de oră.