Auchan a deschis un nou magazin de proximitate în sectorul 4 al capitalei

Auchan Retail Romania a deschis astăzi magazinul de proximitate MyAuchan Obregia, cu o suprafață de vânzare de 400 m2 și o gamă de 5.000 de produse. Magazinul este situat pe Bulevardul Al. Obregia Nr. 19A și are programul zilnic 8-22. Prin deschiderea magazinului MyAuchan Obregia, Auchan Retail România ajunge la un număr de 24 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 MyAuchan independente – 7 în București, 1 în Craiova și 1 în Cluj.

Magazinul a fost realizat în conceptul deja consacrat pentru proximitate, ce reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă dar și o serie de servicii.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.