Farmec deschide primul magazin Gerovital din Galati

0
52

Farmec inaugureaza primul magazin Gerovital din Galati. Magazinul este situat la parterul centrului comercial Shopping City Galati, amplasat pe Bulevardul George Cosbuc, avand o suprafata de 45 de m2.

“Suntem siguri ca noua locatie va fi un nou punct de atractie pentru consumatorii nostri din Galati, care vor avea la dispozitie intreaga paleta de produse, inclusiv cele mai recente game. Vizitatorii vor beneficia de consultanta de specialitate din partea beauty advicer-ilor nostri. Vom continua sa ne asumam cu responsabilitate rolul de a fi singurul producator local de cosmetice care dispune de o retea proprie de magazine de brand si vom oferi consumatorilor nostri noi surprize pana la final de an”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

In aceasta toamna, reteaua de magazine de brand Gerovital a marcat un an de la inaugurarea primului punct de vanzare. In prima jumatate a anului 2017, prin lantul de magazine de brand, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.
Farmec S.A. Cluj-Napoca este cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In 2017, Farmec marcheaza 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital. In ultimii ani, brandul Gerovital a detinut in mod constant primele locuri in topuri importante, aducand in palmaresul companiei numeroase premii si distinctii.

La finalul lunii octombrie 2017, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 12 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt si Galati.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlibaba (China) investeste 2,88 miliarde de USD in Sun Art
Articolul următorVascar anunta cresterea cifrei de afaceri cu 14,5% pentru 2017
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.