Farmec deschide cel de-al doilea magazin Gerovital în franciză, la Pitești

Producătorul român de cosmetice Farmec continuă strategia de extindere prin deschiderea unui magazin Gerovital, în franciză, la doar 6 luni de la lansarea oficială a proiectului de francizare. Astfel, Farmec îşi consolidează poziţia pe piaţa din România, noul spațiu completând reţeaua de 28 de unități comerciale deţinute în prezent.

Cu o suprafaţă de 36 metri pătraţi, magazinul este amplasat în incinta Centrului Comercial Vivo Pitești, aflat pe Calea București, nr. 36. Suma totală investită în lucrările de proiectare şi amenajare a spaţiului este de 50.000 Euro, în care este inclusă și taxa de franciză.

Farmec oferă fiecărui francizat un pachet de know-how complet: de la consiliere și sprijin pentru deschiderea magazinului până la tehnici de vânzare și programe de pregătire periodice despre relația cu clienții, precum și traininguri despre produsele existente și cele nou lansate.

“Pentru investitori, proiectul de francizare reprezintă o oportunitate de business însoțită de pachetul de know-how pe care îl punem la dispoziție. Francizatul beneficiează de capitalul de imagine al unui brand valoros, cu o tradiție; iar noi câștigăm parteneri strategici pentru consolidarea culturii noastre antreprenoriale”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cu ocazia inaugurării magazinului, consumatorii sunt aşteptaţi cu o serie de promoţii şi oferte speciale. Astfel, vizitatorii vor beneficia de sesiuni de make-up gratuite în intervalul 16:00 – 20:00, pe 4 decembrie, și în intervalul 12:00 – 20:00, pe 7 decembrie, dar şi de teste gratuite de dermoanaliză a tenului pe parcursul întregului an. De asemenea, primii 20 de clienţi vor benefia de extra surprize, precum pachete mixte pentru testare.

În cadrul magazinului, sunt disponibile toate produsele comerciale din gamele Gerovital și Aslavital.

Compania Farmec are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În luna decembrie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de companie cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, precum și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.