European Food International – partener al evenimentului Private Label Innovation Show

În data de 25 aprilie 2023, compania European Food International ni se alătură în calitate de expozant, în cadrul evenimentului Private Label Innovation Show.

European Food International este compania sub umbrela căreia se produc cele mai recunoscute branduri de snack-uri dulci și sărate, care au pătruns cu succes pe piața europeană și internațională fiind apreciate de consumatori. Din palmaresul lor de branduri, cele mai recunoscute sunt NATY WAFERS (napolitane și vieneze), VIVA CHIPS, VIVA CORNCHIPS, VIVA pernițe, Viva cereale, Rollo, Olla Alunițe și Olla Crunch.

Chipsurile Viva Corn Chips din făină de porumb nu sunt produse prin prăjire, iar acest lucru fac din ele o gustare mai sănătoasă dar la fel de savuroasă ca chipsurile din cartofi. Produsul este destinat chiar și persoanelor care au intoleranță la gluten, iar forma triunghiulară îl face potrivit chiar și pentru servirea lui împreună cu sosurile salsa sau sosurile de brânză.

Viva CORN CHIPS este un produs fără coloranți, fără conservanți și fără glutamat monosodic și se regăsește în trei arome: sweet chilli, popcorn și sare.

Sub umbrela European Food se află și berile cu tradiție: BURGER, SERVUS, FAVORIT dar și berea Meister produsă și ea după o rețetă autentică.

Produsele sunt realizate cu materii prime de cea mai înaltă calitate, fiind verificate periodic de personal calificat. Rețetele sunt păstrate ca la început, iar consumatorii regăsesc cu entuziasm același gust al copilăriei după fiecare degustare!

Atuurile produselor European Food:

 • Certificările ISO, IFS și HACCP;
 • Peste 200 de produse cu livrare din stoc;
  Una dintre cele mai mari perioade de valabilitate, de la 12 la 18 luni;
 • Etichetare privată la cerere;
 • Produse în Ediție Limitată – cu rețetă specială.

Servicii de Private Label

„Punem la dispoziția companiilor care doresc să lanseze propriul brand, servicii complete de private label, de la rețete, la servicii de tipografie și ambalare. Suntem un partener de încredere, iar experiența celor peste 30 de ani ne recomandă.”

Scandic Distilleries

Scandic Distilleries deține una dintre cele mai mari și moderne distilerii din Europa și produce vodka Scandic, lichiorurile Tanita, băuturile spirtoase tradiționale românești Rieni Tărie de Bihor, Cavaler dar și ginul Gilman’s sau alcoolul sanitar Mona folosind alcool procesat în 7 coloane de distilare și filtrat cu cărbune activ. În perioada pandemiei au fost lansate și gelurile dezinfectante Igienico.

Pentru informații suplimentare, accesați paginile: www.europeanfood.ro ; www.scandicdistilleries.ro ; www.investcert.ro.

Audienţa evenimentului Private Label Innovation Show este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii reprezenanți ai marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de Private Label. Aşteptăm alături de noi 150-200 de invitaţi.

Private Label Innovation Show are două componente:
– Conferință cu sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
– Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri, în care expozanții își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern.

Tematici

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta, în exclusivitate, noutățile, tendinţele şi strategiile momentului în industria mărcilor private.

 • Piaţa de private label din România – dimensiune, dinamică, trenduri relevante, categorii de top;
 • Proiecte în industria de retail şi 2022 şi 2023 – Diferenţiatori în retailul românesc;
 • Provocări ale anului 2023 cu impact în colaborarea furnizor – producător;
 • Local product în private label;
 • Bio în private label;
 • Oportunităţi pe termen scurt şi mediu.

Private Label Innovation Show, București, 25 aprilie 2023

Ediţia cu numărul XI a Private Label Innovation Show va avea loc în data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom, în intervalul 9.00 – 17.00.

La evevniment au confirmat prezenţa peste 130 de profesioniști, manageri de achiziţii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de Private Label.

Companiile de retail care au confirmat deja prezenţa sunt Carrefour, Mega Image, Selgros, Metro, Auchan, Cora, Penny Market, Profi, Freshful, Diana Supermarket.

Formular de participare

Luați parte la o dezbatere constructivă, aflați direcţiile momentului în Private Label, participați la întâlnirile de networking cu retailerii!

Accesul la eveniment se face exclusiv în baza achiziţiei unui bilet de participare. Vă invităm să completaţi formularul AICI.


Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041.